design your own website for free

Σεμινάρια Υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων Ε.Φ.Ε.Τ

Τα σεμινάρια αφορούν εργαζομένους που ασχολούνται με τα παρακάτω αντικείμενα:
  • Παραγωγή, επεξεργασία, αποθήκευση, μεταφορά, διακίνηση τροφίμων
  • Λιανικό εμπόριο, διάθεση τροφίμων, μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική
  • Εργαστήριο παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων

Ενδεικτικές επιχειρήσεις:

οβελιστίρια, ταβέρνες, εστιατόρια, εργαστήρια τροφίμων, ζαχαροπλαστεία, αναψυκτήρια, καφετέριες, παντοπωλεία, περίπτερα, αποθήκες τροφίμων και εταιρείες διανομής τροφίμων

Βασικές Ενότητες

  1. Εισαγωγή στην ασφάλεια τροφίμων
  2. Μικροοργανισμοί και χαρακτηριστικά αυτών
  3. τροφο-δηλητηριάσεις και η παρεμπόδηση τους
  4. Ατομική υγιεινή και συμπεριφορά του χειριστή τροφίμων
  5. Το εργασιακό περιβάλλον
  6. Πρακτικές καθαρισμού
  7. Κοινά μιάσματα και έλεγχος αυτών
  8. Νομοθεσία υγιεινής τροφίμων
Κατάρτιση και Πιστοποίηση στην Υγιεινή Τροφίμων
Σύμφωνα με την ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007, η εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων είναι υποχρεωτική.

Διεύθυνση
Μαραγκουδάκη 8
Σέρρες,T.K.621 22 


Επικοινωνία
»Μέσω Site
Email: info@cschool.gr
Τηλέφωνο: 23210 55532
Fax: 23210 55539